Holland.com: Toerisme in Nederland

Nederland wordt door steeds meer mensen gezien als vakantieland, ook door Nederlanders zelf. Je kunt genieten van een prachtige stedentrip, lekker uitwaaien tijdens een wadtocht of ongestoord luieren in een van de vele vakantieparken. Holland.com helpt je om de mooiste vakantieplekken en meest comfortabele logies te vinden. Door het groeiend aantal toeristen in Nederland, behoort Holland.com tot de lijst van de website met de hoogste ranking in Nederland.

Bestemmingen en Accommodaties

Wil je meer weten over een bepaalde bestemming? Bij Holland.com vind je alle belangrijke informatie per stad of gebied in een duidelijk overzicht. Klik je bijvoorbeeld op Amsterdam, dan zie je gelijk de belangrijkste bezienswaardigheden, de beste deals en de aanbevolen hotels. Er worden ook handige tips gegeven; parkeerreglementen, openbaar vervoer, etc. Ben je op zoek naar een goede restaurant? Ook die zijn vermeld.

De accommodaties worden aangeboden in samenwerking met Booking.com, een van ‘s werelds grootste e-commerce reisbureaus. Er is voor elk budget wel wat te vinden en ook voor elke voorkeur. Of je nou op zoek bent naar een voordelige Bed and Breakfast of naar een exclusieve overnachting in een landgoed, Holland.com heeft van alles wat.

Ontdek Nederland en typische Hollandse verhalen

Ben je er nog niet helemaal uit waar je heen wilt? De Ontdek Nederland pagina zal je dan goed op weg helpen. Je vindt hier tips voor de leukste activiteiten, bestemmingen en manieren om ons land te ontdekken. Je hebt bijvoorbeeld tips voor vakanties met kinderen, extreme sport vakanties en fietsvakanties.

Je kunt om inspiratie op te doen ook de Holland Stories doorlezen. Deze verhalen leiden je door de geschiedenis en cultuur van Nederland. Ben je geïnteresseerd in kastelen en buitenplaatsen? Holland.com heeft een overzicht gemaakt van de 12 leukste. Ben je compleet verliefd op de foto’s van eindeloze bloemenvelden? Bekijk dan de uitgebreide gids, compleet met kaart en routebeschrijving. Zo zijn er dus negen thema’s die je kunt ontdekken.

Plannen en boeken

Om optimaal van een vakantie te kunnen genieten, is het van belang dat je enigszins voorbereid te werk gaat. Holland.com helpt je met een overzicht van tips over praktische zaken. Je kunt bijvoorbeeld je vervoer plannen, je kunt opzoeken hoe de Nederlandse gezondheidszorg werkt en je vindt overzichten van feestdagen en evenementen. Voor het meest recente nieuws uit Nederland kun je trouwens betere terecht op DutchNews.nl.

Je hebt inspiratie opgedaan en een bestemming gekozen. Klik op “Boeken” en maak gebruik van de uitgebreide zoekfunctie. Je kunt als eerste sorteren op bestemming, datum en aantal gasten. In het accommodatie overzicht dat je daarna te zien krijgt, heb je nog veel meer filters. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op prijs, aantal sterren, faciliteiten en soort huis. Heb je een huisje op het oog? Neem dan even de tijd om de reviews van andere gasten door te lezen.

De informatie die je opgeeft bij het boeken is uiteraard strikt vertrouwelijk en de website is goed beveiligd. Je vakantie is dus in goede handen bij Holland.com!