Beste online datingsites in Nederland

Online daten

In vergelijking met het online daten in de rest van de wereld, wordt het online daten in Nederland gedomineerd door slechts twee datingsites. Uiteraard zijn er meerdere, maar weinigen zijn de moeite waard om te bekijken en zijn ook erg duur. Welke de twee dominerende sites zijn, vind je hieronder. Een raad die we alvast meegeven: probeer in de buurt van de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht te blijven. Dit zijn namelijk de steden die het meest succes bieden bij het online daten en mocht je besluiten om jou aan te melden voor de online datingsites die we hieronder aanbevelen, zorg er dan voor dat je de profielen met aandacht bekijkt en leest. Velen zijn nepprofielen en je vind er ook mannen en vrouwen die enkel op zoek zijn naar ‘klanten’. Zulke profielen herken je aan duidelijke signalen zoals het plaatsen van slechts één foto, het dragen van vormgegeven outfits en het tonen van overdreven suggestieve houdingen. Ook een slecht en saai geschreven profiel kan een aanwijzing zijn.

Lexa

Langdurige relatie of flirt?

Daten bij Lexa.nl is veilig en betrouwbaar. De site bestaat ondertussen al 15 jaar en met heel wat succesverhalen! De site houdt alles zelf in de hand en controleert alle profielen. Nepprofielen worden meteen verwijderd. Leden kunnen ook een moderator waarschuwen wanneer ze iets opmerken of een negatieve ervaring beleven met een ander lid. Daarnaast beschermt de site jouw persoonlijke gegevens. Alle gegevens die je doorgeeft bij aanmelding worden meteen versleuteld. Een hacker kan er dus niet bij! De site is echter niet geheel gratis. Je kan je gratis aanmelden, maar daarna dien je lidgeld te betalen om meer toegang te verkrijgen tot de aangeboden functies van de site. Met Lexa.nl kan je ook overal daten, ze hebben namelijk een mobiele app dat werkt voor alle besturingssystemen. Bij Lexa.nl kan je ook altijd terecht voor een gezellige ontmoeting. Zo organiseren ze met regelmaat activiteiten in heel Nederland. Ongetwijfeld ook in jouw buurt!

Parship

Op zoek naar een langdurige relatie?

Parship.nl is de Nederlandse versie van de populaire dating website van Parship en is de tweede beste datingsite in Nederland. De site werd in 2001 in Duitsland gelanceerd, en werd in 2002 een internationale site. Parship is in de loop der jaren zeer sterk gegroeid en wordt nu gebruikt door heel wat leden uit Europese landen, waaronder Engeland, Frankrijk, Italië, Nederland en België. De datingsite Parship.nl is voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relaties, hierdoor heeft het een geweldig bijpassend systeem voor gebruikers. Het nadeel is dan weer dat het aanmelden en het opstellen van jouw profiel wel wat tijd vraagt. De persoonlijkheidstest die wordt gebruikt om compatibele matchen te maken, is perfect voor wie niet veel tijd wil verliezen met het zelf zoeken naar een partner. Hoewel sommigen het een tijdrovend proces vinden, de test is leuk en brengt je zonder meer voordelen. Belangrijk om te vermelden is dat je geen contact kan leggen met andere gebruikers wanneer je geen 50% van je profiel ingevuld hebt.

Andere datingsites in Nederland

Andere, minder bekende datingsites zijn: Pepper, Cdate, 50liefde.nl, Be2, Elitedating en nog zovele andere. Maar zoals eerder gezegd zijn deze vrij duur in vergelijking met Lexa en Parship. Over dutchnews.nl bericht je alvast waar je de beste plekjes kan vinden voor je eerste date!